Schrijven in het verleden

Het is nu toch al een tijdje geleden dat ik nog iets heb geschreven. Ook ligt er boven in mijn nachtkast een hele map met allemaal dingen die ik geschreven heb en stukjes waar ik ooit aan begonnen ben. Ook op de computer heel wat bestandjes met schrijfsels of beginnende dingen.

Onlangs kwam ik op het idee om alles toch eens te centraliseren en te zorgen dat ik alles op papier heb. Ook de allermooiste dingen zou ik er eens uit willen halen en die nog eens goed herlezen.

Vandaag ben ik gestart met dat werkje, en eerlijk gezegd ben ik al een paar keer geschrokken dat ik zo’n mooie dingen heb geschreven. Het is te zeggen, ik vind ze mooi.
Ook veel dingen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had geschreven… altijd leuk ze nog eens terug te zien.

Als het werk klaar is – wat nog lang niet zo is – wat dan? Ik zie wel… 

Advertenties

2 gedachtes over “Schrijven in het verleden

  1. Altijd leuk hé, dingen van vroeger bekijken. Zo heb ik overlaatst eens al mijn gedichten op een site geplaatst. Ik herken een beetje je gevoel, dat je een beetje verwonderd bent van je eigen talent (maar ik voel me dan altijd zo dikke-nekkerig). Maar we mogen best trots zijn als we een talent hebben, als we maar beseffen dat we deze talenten van God hebben gekregen en alle eer aan Hem geven.
    Knuffel Magali X

    Like

Reacties zijn gesloten.