Op zoek

Nu de familie het weet en ikzelf er ook al wat over heb kunnen nadenken wordt het tijd om het hier ook neer te pennen: het slechte nieuws van 18/12 is dat ik niet langer werk op het kantoor waar ik stage heb gelopen tijdens mijn opleiding.

Negen dagen ben ik dus ondertussen al werkloos, tot en met 30 april zonder recht op wachtuitkering overigens. Niet dat ik zit te wachten op die uitkering, werken wil ik graag terug doen. Het is wennen om terug thuis te zitten, ook voor Sara. Zij moet er nu ook rekening mee houden dat er nog iemand in huis is, wat soms goed uitkomt, maar toch ook terug wennen is.

Maar niet getalmd. Na enkele telefoontjes, e-mailtjes en een bezoek aan een interimkantoor in Gent heb ik maandag twee sollicitatiegesprekken.Wish me good luck!

Nog even dit meegeven aan werkgevers: een bepaald kantoor dat ik als eerste had gecontacteerd heeft me enkele malen beloofd terug te bellen, maar dit niet gedaan. Via via heb ik gehoord dat hun openstaande vacature ondertussen is ingevuld. Niet echt iets waar ik blij mee ben. Niet dat ik het die andere persoon niet gun, maar mij beloven terug te bellen en daarna niets meer van je laten horen vind ik niet bepaald een beleefde omgang. Les geleerd: ervaringen (want het was niet de eerste) met dit kantoor op vlak van communicatie zijn negatief.

Advertenties

Een gedachte over “Op zoek

Reacties zijn gesloten.