Boeken!

We hebben allebei de afgelopen tijd al heel wat gelezen. Avonden aan een stuk zaten we beide in de zetel met een boek in onze handen. Soms zelfs overdag, als er een momentje was dat de kinderen allebei aan het spelen waren en er geen huishoudelijk werk te doen was.

Zoals gezegd in een eerder bericht zijn we begonnen met de Narniaserie. Vrouwlief heeft ze ondertussen allemaal gelezen, ik heb nog een boek te gaan. We blijven wat moeite hebben met de toverkracht en heksen e.d., maar het zijn wel heerlijke verhalen met een prachtige geestelijke boodschap. Soms is het wel wat zoeken om te zien wat er in zit, maar telkens opnieuw is het de moeite waard. Het voordeel als je met twee leest, is wel dat de een soms wat opvalt wat de ander niet gezien heeft, en omgekeerd.

Meestal na het lezen van een serie boeken val ik in een soort dipje en heb ik niet meteen zin om direct iets nieuws te lezen. Ik hoop eerlijk gezegd dat het dit keer niet zo zal zijn. Er liggen namelijk nog enkele boeken op mijn leesstapel die ik graag wil ontdekken:

  • Ik geloof, geloof ik – Bram Beuten (deze ben ik al begonnen, ‘k vind het eigenlijk niet zo geweldig, en toch ook wel een beetje interessant)
  • Haal meer uit de Bijbel – Gordon Fee & Douglas Stuart (al eens een stukje gelezen en dat sprak me enorm aan)
  • Vijf ontmoetingen in de hemel – Mitch Albom (aangeraden door zus)
  • Leer mij God kennen – Patricia St. John (werkgerelateerd eigenlijk, we hebben deze al een tijdje in de winkel liggen en ik wil wel eens graag weten waar het over gaat)

Welk weer het dus ook wordt deze vakantie, veel kans dat je me met een boek zal zien!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.