Filmrecensie: Until Forever

UNTIL FOREVER – 9/10

Until Forever is een liefdesverhaal en bevat heel wat humor, maar een romantische komedie is het zeker niet en een komische romance ook niet. Je kan het liefdesverhaal van Michael en Michelle moeilijk in een hokje plaatsen. Je zou haast niet kunnen geloven dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Houd zeker een zakdoek bij de hand bij deze film!

Het begin van de relatie lijkt vrij cliché, maar dat verandert al gauw wanneer bij Michael leukemie geconstateerd wordt. Wat volgt is een rollercoaster van emoties, want zelfs in vele moeilijke momenten weet de goedlachse Michael zijn hoop op God te vestigen en probeert hij deze hoop ook aan anderen door te geven. Toch worstelt hij ook met twijfels, wat voor een mooie balans zorgt.

Until Forever is voor mij absoluut een geslaagde film. Het verhaal zit goed in elkaar en bevat heel wat inspirerende momenten (bvb Michaels reactie na zijn eerste gesprek met Mr. Fenton) en humor (het roze busje!) , de personages zijn geloofwaardig, zoals ik al zei is er de nodige balans zodat het geloofwaardig blijft. Een aanrader!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.