Het einde van Skynet Blogs (maar niet getreurd)

Augustus 2006 begon ik een blog op Skynet Blogs. Tot en met mei 2010 plaatste ik op dit platform met grote onregelmaat mijn gedachtenspinsels. Ik herinner me nog dat het in het begin een levende community was. Verschillende blogs volgde ik en op de homepagina verscheen altijd een overzicht van de nieuwste berichten. Met sommige medebloggers had ik wat contact, ik weet al niet meer via welk medium (msn?).

Als ik het archief bekijk, dan blijkt dat vooral 2007 een vruchtbaar jaar geweest is, en 2008 eigenlijk ook nog wel. Daarna ging het al heel wat minder en in 2010 is het dan blijkbaar opgehouden. Pas in juni 2015 is deze blog opgestart, bijna 5 jaar ‘stilte’. En sindsdien is het nog steeds de grote onregelmaat. Vreemd is het, als ik het zo bekijk. Ergens wel de drang om wat te delen. Maar toch de onzekerheid of het er wel toe doet (want ik hou niet van zin- en inhoudsloos gepraat).

Terug naar Skynet Blogs.  Onlangs kreeg ik een e-mail van Proximus dat ze de dienst Skynet Blogs gaan stopzetten. Niet getreurd: ze hebben een mogelijkheid gecreëerd om de inhoud te exporteren, en blijkbaar bestaat zelfs de mogelijkheid om het te importeren in WordPress. Bij deze is dat dus gebeurd. Als extraatje heb ik daarom in de balk rechts een dropdownmenu met archief toegevoegd.

Alles van 2006 tot en met 2009 betreft dus de Skynet Blog. Heb ik het over ‘deze blog’ of ‘deze site’, dan gaat het dus niet over deze WordPress. Dat is vanaf juni 2015.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.